Мольхварське

Осина, осина, струнка та бiленька,
тремтить твое листячко, вербне серденько...
Мудра Говерла, Україна Нэнька,
вiд Сяну до Дону, з степiв по Карпати,
тином осини менi лиха минати!
Та вiд нападок псування отрути,
хай мойїх ворогiв стримують пути!
Вiтри швидкi, та очi прозорi,
хай надi мною сяють лиш зорi!
Та вiдьмаку прокляття лиш псувати,
бо вiд кОла вiн осини вмирате!
Осина, осина, струнка та бiленька,
тремтить твое листячко, вербне серденько...
Вiд Сяну до Дону, з степiв по Карпати,
Слава твоя Україна лунате!


Рецензии