Троянда

Троянду в небі  малювала
Не дитяча , й не  художника рука-
Її природа в небі  гаптувала.
З білих хмаринок квіточка чітка.

Троянда ця  дуже красива й  ніжна,
Але ж бо не така , як на землі.
Вона не біла…просто  білосніжна
На  білому колючому стеблі.

Троянда  ця  тендітна , незрівнянна,
І на землі   таких нема ніде.
Вона на фоні неба бездоганна,
А небо синє й трішечке  бліде.

Троянду цю творила не  людина -
Вітри зігнали хмари саме  так.
І це  краси  тільки якась частина.
А може це  з Небес якийсь нам знак?

05.07.2019 р.


Рецензии