С рий бетон пос в небесний махаон...

*   *   *


Сірий бетон  —
посів небесний махаон
і в Богові летять
іскрять! —
мистецтво і життя!


Барвистіший у серці
буду
і ароматніший всіх —
буду
хай ця поезія летить
попереду вчинення
чуда
вторгнення чуда

06.07.2019


Рецензии