***

життя у нас хіба не чудо
 
сплош і  рядом  чудо юдо

щастя в обнімку зімною

бо зустрілася з тобою

Мені просто пощастило

Ну хіба оце не диво?...

І кохання і любов
Забуяли в душі знов....

почуття живуть в двобої
то у злобі то в любові...
а душа у переливі
від коханнячка щаслива
хотя я руку поламала
та сумувати ще не стала...
і нога болить ще трішки...
з болем  жити це не смішки...
 


Рецензии
Верочка, радуешься меня светлыми и радужными стихотворениями)

Хелен Вольф   12.07.2019 03:45     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.