Зазвичай

I приходить свiтла днина
Зазвичай,
Наче чудо відбувається
Поволi.
Є у кожного незiгранi
Ще ролi,
Є думки, що в душах пташкою
Дзвенять.
Є можливiсть наздогнати ще
Той час,
Що, неначе, відлітає у
Безодню.
Щоб було ще завтра, живемо
Сьогоднi.
I настануть свiтлi днини...
Зазвичай...


Рецензии