Сплива...

        ***

Спливає життя свічею каштановою…
Спливают літа по воді
Дніпровій чи чорній… І Пушкіна мовою
говорить Кобзар і в мені,
коли бурлаком моя доля по півночі
блукає – вертатися час! –
я мовами Геніїв заслуховуюсь, зцілююсь
і лину думками до вас,
друзі хороші мої…

11 травня 2019 року. м.Львів.


Рецензии