Червень вже в минулому тепер

Чекали літа, щоб воно прийшло,
І саме червнем воно віійшло , ввірвалось,
А  далі  червень вже в минуле віднесло,
Й від нього вже нічого не зосталось.

Червень вже  в минулому  тепер,
Так  непомітно  збіг ,  минув  , пронісся.
Навіть сліди всі  за  собою  стер,
Хоча  заходив в сад  і на узлісся.

Та календар  листок  перегорнув,
Й назавжди  вже із червнем попрощався.
Навіть сам цього  він  не  збагнув,
Що ще  й без  червня він  тепер  зостався.

Минув  вже  червень , наче  одна  мить.
Ще вчора  був – сьогодні вже немає.
Не марнувать ні  дня , а  й  треба жить,
Бо так  , як  червень , все життя минає.

01.07.2019 р.


Рецензии