***

Якби можна було -- пішла б за тобою боса і простоволоса,
але не можу --  бо вже взута і завита. 
Якби можна було -- полетіла б за тобою ластівкою, попливла  би лебідкою. 
але не можу -- крила зламані,
ріка висохла...
Якби Ти покликав -- пішла б, попливла, полетіла б
І боса, і простоволоса...
Світила б, огортала, обіймала.
Кохала б.
Якби ти, милий, тільки захотів...


Рецензии