Чудеса фантазий. Сб-к трёхсловий

***
чудеса
сходят
с небес

***
в уме –
осколки
фантазий

***
сны –
в неспокойной
душе

***
для суетливого
время
хаотично

***
натуральное
погружено
в искусственное

4.07.2019


Рецензии