Вздовж дороги лiлii ростуть

Вдовж  дороги лілії ростуть,
Ростуть собі, всіх милують , чарують.
На них вітри щоденно віють ,  дмуть -
Вони натомість нам красу   дарують.

Вздовж  дороги  лілії ростуть,
Їх варварська  рука  тут не займає.
Розмаїттям кольорів вони цвітуть,
І дощ  їх  десь-колись всіх  поливає.

Вдовж  дороги  лілії  ростуть,
Красивими створила  їх  природа.
Життям своїм  вони ось  так  живуть,
Така  бо неповторна у  них  врода.

Вздовж  дороги  лілії  ростуть:
Білі, рожеві, різнокольорові.
Красу природню  всю  в собі  несуть.
Такі вони  прекрасні , пречудові.

Вздовж  дороги  лілії  ростуть:
Красиві  ,  різнобарвні  , неповторні.
Їх  перехожі не знищують , не рвуть,
І вдовж доріг  вони  , немов  дозорні.

28.06.2019 р.


Рецензии