В ться стежечка в вишневому саду

В’ється стежечка в вишневому саду.
Куди ж вона , вузесенька , петляє?
Тією стежечкою в сад і я піду -
Там соловей красиво  так співає.

В’ється стежечка в вишневому саду,
В’ється поміж вишнями , мов змійка.
Я насолоду в тім саду знайду,
Бо творить це природа – чародійка.

В’ється стежечка в вишневому  саду,
А квіти  пахнуть! Вам не передати!
Від пахощів й краси  ледь  дух переведу.
Ну  , а  зозуля спробує  літа  мені  кувати.

В’ється стежечка в вишневому  саду,
А біля неї  барвінку  квіти сині.
Слова потрібні  чи одразу віднайду?
Адже  така краса є  тільки в Україні!

28.06.2019 р.


Рецензии