Задзюркоче водичка жива

Ніби дзюркіт живої води,
Промовляє до нас Боже Слово:
До Спасителя, друже, іди!
Він чекає на тебе з любов’ю.

Дасть спасіння тобі Божий Син,
З Ним щасливим ти станеш навіки,
І побачиш, як з вічних вершин,
Потечуть  животворії ріки.

Напуваючи людські серця,
Вони спрагу вгамують  духовну.
І прославлять від серця Творця,
Ті, лишив   хто  дорогу гріховну.

Задзюркоче водичка жива,
Оживить все засохле навколо,
Бо Ісус, Той Хто чинить дива,
Не міняється справді  ніколи!
~ДЛВ~


Рецензии