На Iвана Купала

На Івана Купала, у  казачнай гэтай  начы,
Сваю паспрабуйце дзіўную папараць кветку знайсці…
Каб каханне прышло і  было  яно   на заўжды…
Не страшыцесь  стыхіі вады і агня  у начы на Івана Купала-
Перадольце сябе, каб збылась у жыцці ваша мара.


Рецензии