Весна прийшла до нас

Красою необ’ятною
Прийшла Весна до нас,
І стежкой світлой зоряной
Палають Душі в нас.
Сніга вже поразтанули
Та пролісок цвіте,
А небо – синьооке,
І темряви нема ніде.

Палають очі вранці –
Прокинулась Весна,
Дуби – могутні велетні
І зіронька красна.
Життя розбуджено в мені –
Чудова ясна мить.
Проміння Землю зігріває –
Повітря аж тремтить

Шпаки до нас злетілися,
Та в голос гомонять,
Неначе  світ прокинувся –
Дерева шепотять.
І сяйвом розквітаємо –
Весна прийшла до нас
Бажаємо всім щастя –
Завжди та й на весь час.


Рецензии