Кит

Знов попереду фонтан! –
повідомив капітан.
Поміж хвиль пірнає глиба,
всіх вітає диво-риба.
Це відомий на весь світ
велетень – блакитний кит!
Хоч вусатий, та без вусів,
їсть планктон, коли не в дусі,
а як гарний апетит –
рибу ловить риба-кит.
Не зловити монстра в сіті,
кит найбільший в цілім світі,
та попав і він в лещата –
треба й монстра захищати!

01.07.2019


Рецензии
а как тогда по украински кот?

Теодор Польский   11.07.2019 08:05     Заявить о нарушении
Українською буде - кіт.

Олександр Мачула   11.07.2019 14:06   Заявить о нарушении