Укр. Тюльпани в мами нп город1

Розцвіли тюльпани, в мами на городі
жовті та червоні мов Радянський стяг,
а я завжди вдячний, місцевій природі
тій, що визиває радість на очах.
Тюльпани квітують, кожний рік у мами,
від сонця червоні, мов батьківський дах,
лише я втрачаю довіру з роками
до тієї влади, що змінила стяг.
У нас в Кам"янському є місцевий стяг,
що мені нагадує далекі роки,
він жовто - червоний майорить в очах
якого любили наші козаки.


Рецензии