Вiсiмдесят ЛI

Вісімдесят! Який чудовий вік!
Щаслива жінка! Поруч син, онуки
І незрівнянний любий чоловік,
Тримаючий турботливо за руку.

Вісімдесят? А очі, мов зірки,
Проміння ллють з любов'ю і натхненням.
Нехай в душі твоїй цвітуть квітки,
Бабуся щира й незрівнянна неня.

Вісімдесят… І чути у траві
Шепоче липень: - От чарівна жінка!
Перевертаймо ще одну сторінку…
На радість нам співай, люби, живи.

18: 14
02.07.19


Рецензии
Дуже б хотілося і собі отакі вісімдесят.Дякую за надію, Ларо!

Галина Упнер   29.09.2019 15:57     Заявить о нарушении
А всё так и будет, Галя...

Лариса Калинина-Харламова   30.09.2019 01:15   Заявить о нарушении