Василь Хл бн ков Я повернуся. 22. 06. 2019 г..

Будинок отчий.
Рідні поля.
Улюблена Кума.
Розквітає вишня.
Моя смачна слива.
Город та палісадник все, серце моє.
Також красуня.
Вливається на пляжі.
Я побачив, і стало зрозуміло.
Не уникнути того що.
Душу і тіло забрала туди.
Завжди, назавжди.


Рецензии