Василь Хл бн ков Моя доля. 18. 06. 2019 г..

Граючи в гру.
Я головна іграшка.
Муки навіки Мої.
Неминучи, розлити фарби.
Біло — чорного кольору.
Втома б'є по віскі.
Гірше коли не слухаючи, не вислуховуючи.
Саматність брат і ворог, підкорене.
Адже все сплетено між собою.
Біси і ангели битва вічності.
Хто за кого?, я через те й іншого за покладу голову.
Моя частка заросла бур'янами.


Рецензии