Василь Хл бн ков Село. 26. 03. 2019 р..

Моя душа.
Моє тіло.
Все там моє.
За вікном будинку видніється Кума.
Я йду по полю.
Де прадід бився.
Коли бачу рідні степи.
Висока зелено — зелена трава.
Спочатку дощ проливний.
Потім сходить сонце.
Над усім цим дивом, моїм Селом.


Рецензии