Живи собi

Я той, кого ви бачите
З екранів, моніторів, хто в живу
Ви для мене багато значите
Значите в снах, значите на яву

Без вас ніхто, я звик
Без вас я просто мильна кольорова
Та булька, при якій я раптом зник
І при якій Кузьмі казав Здарова!

На жаль у Cправжнього життя скінчилось
Та не хочу про сумне
Поки живі, кохання залишилось
Щасливий..... Що життя таке....

І велике прохання до кожного
Не радьте, не пхайте носа
Я вмію вже жити по модному
Та читав я про ті парадокси..

Змінилось багато
У серці, і на душі
А щастя?..
Та щастя хватить
Мені, їм, і тобі
Запам'ятай одне
Живи собі!!!


Рецензии