But its make me move, Rap songs

I've been follow down
But been go high
I was go on
To get stronger

And now no more
Its just my law
To be done
For
Believe in some one

You can throw it out
You have power
Your God show you how
To find way out

Because I understood
The way I've been growing up
It is raise - right
(But its makes me move)3

I'm originally
 Hip Hop the list
I Try to getting done now with this deal
So I try get it done
I broke the systems
Don't give a promises
But I can be still
Still be
A goingg high
Even if follow down
For getting stronger
Try to get
Go on
(Because I understood
The way I've been growing up
It is Raise - right
But its Make me move)3
 


Рецензии
Аутсайд май хад из брейкин, бат инсайд ин ве дак ай айкин ту be free, The show must go on...... +++++++!!!!!!!!

Александр Мусин   08.01.2021 21:07     Заявить о нарушении
Я Вообще Люблю Рэп Читать;)

Надо Записать

Макян Наталья   15.02.2021 13:37   Заявить о нарушении