***

Хочемо, щоб усі нам були винні!
Ніхто нікому ніколи нічого не винен!

Хочемо, щоб нам робили добро!
А ти зробив щось для цього?

Хочемо, щоб нас слухались інші!
А ти добрий диктатор чи злий?

Хочемо щасливо жити!
А ти виконуєш всі умови щастя?


Рецензии