Про маленького осьминога

Осьминожек-осьминог
Восемь ручек-
Восемь ног,
Восемь вилок,
Восемь ложек,
Восемь чашек,
Восемь плошек.
Вместо шляпки
Котелок,
Чтоб состряпать
Супчик мог.
Покоритель всех
Морей
Осминожек "Воробей"


Рецензии