Стоiть за мо ю спиною

Ви вірите в янголів?
Кажуть, вони оберігають нас від усіляких злиднів і не дають нам впасти.
Ми поділяємо самі себе на касти,
А вони захищають нас від наших гарячих голів.

Задля нашого блага
Вони дозволяють Долі бути жорстокою.
Охоронці дарують нам біль, позбавляючи спокою.
Ми стаємо сильніші і самі шукаємо воду, коли відчуваємо спрагу.

Я свого янгола ніколи не бачила, але давно зрозуміла,
Що він завжди стоїть за моєю спиною.
Хранитель збирає до крапельки мої сльози і робить з них зілля, що сповнює мене силами.
І якщо придивитись, то ви побачите: моя тінь має крила.

28.06.2019


Рецензии