Tirval IV

Tot metin fol gaserle
Sater? inerba
Glotton ek rin mu
Lai? inerba

E alam fur dali
E qalam lardot
Os imreti sema
Us kal eti tot

Guli nerba lamsu
Fera ef liam.
Panas sel laransu
Lea mon faham?


Рецензии