Дзень праляцiць, як iмгненне...

***
Дзень праляціць, як імгненне.
Ноч, цвыркуны, цішыня…
Сэрца адкіне сумненні,
Сцішыцца сэрца віна.

Дзень ты не вернеш ніколі.
Толькі – чароўная ноч,
Вецер гуляе па полі…
Што ты тут скажаш, апроч:

Дзякуй за ноч, за сумненні
І за віны пачуццё,
Шчасця малыя імгненні
І за зямное жыццё!

Дзень праляцеў, як імгненне.
Ноч, цішыня, цвыркуны…
Дзякуй табе за здзіўленне
І за прызнанне… віны.

02. 07. 2019 г.


Рецензии