Tirval I

E amato glottolia,
Firu ne ambe sel Zoti!
E greti amato oklia,
Firu le garato roti.

Mer tasnegi bursa
Sel guri mlero
Vel afteri ekla
Sel bas amleri

Ariasoti ek Zotine!
Leambo teri sel Mortine!
Os ergapteri sel ditrume...
Os derlamerbo kal gardume.

Os ek Mortlia tot Glotton!
Us ek rin — glottolia.


Рецензии