Загадковий Сава. гумореска

Ходить Сава загадковий
У кишеню щось хова.
Стих і зиркає навколо
Й цим підозру виклика.

Що там - жук, маленька миша,
Сарана чи жабеня?
Чи з гнізда в траву зелену,
Раптом впало пташеня?

Що знайде - в кишені пхає
Й нишком це несе у дім.
Тільки Сава наш не знає,
Що йому робити з тим.

В ігри грає - забуває,
Що приносить, де кладе.
Мама хату прибирає,
То волає, як знайде.

Та коли ж це вже настане
Витівкам його межа?
Бо приніс він вчора в хату
З двору довгого вужа!


Рецензии
Навпаки, старенький Сава!
Забува все. Ось вже справа!

Людмила Чернявская 3   18.08.2019 02:31     Заявить о нарушении
Він "старенький" народився.)

Светлана Щербанюк   29.08.2019 00:23   Заявить о нарушении
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.