Чекання...

Палають пелюстками квіти,
Повітря промінням зігріте,
Пташки ген кружляють зі свистом,-
Аж гомін веселий йде містом…

Струмки с променистим дзюрчанням
Біжать вдалечінь з намаганням
Жагу втамувати природи,
Без вад відновити ту вроду,

Що так чарувала до спеки,
Коли прилітали лелеки,
Було небо з сонцем привітним
Усміхненим ранком досвітним…

Тепер же чекати краплисте
Перлинне дощеве намисто,
Що землю всю може омити,
Росою життя поновити…
29.06.2019р.


Рецензии