Полягли героi, мов той цвiт

Полягли герої , мов той  лист,
Що восени зірвав  палючий вітер.
Постійно вони чули від  куль свист.
Осиротіли в  багатьох з них  діти.

А в когось залишився  тільки брат,
В когось  сестра і  мама , в когось -  дружина.
Та й не стихає  вражий градопад.
А кожен з них – батьків своїх дитина.

Їм ще ж  бо жить,  і жить, і жить,
Та  долею  судилося  загинуть…
За  душі їх молитви нам молить,
Нехай  вони до Господа  долинуть.

Полягли герої , мов  той цвіт,
Що облітає  із  дерев  після цвітіння.
Молю я Господа і ви усі  моліть,
Щоби прийшло врагам нашим прозріння.

29.06.2019 р.


Рецензии