Поцiлував метелик квiтку

Поцілував  метелик квітку,
Зніяковів, на мить завмер.
Чи він лишив якусь там  мітку?
То що ж робить йому  тепер?

Солодким  був  той  поцілунок,
Й нектару  був  солодкий смак.
На крильцях гарний  візерунок…
А називалась квітка – мак.

І квітка мило усміхнулась,
Гойдати стала враз його,
Пелюстками його торкнулась,
Залицяльника  барвистого  свого.

І так вона його гойдала,
А вітер квітку колихав,
Та  насолоди  більш не знала,
Ніж та,коли метелик цілував.

Ті незабутні поцілунки
І та взаємная  любов -
Лиш у метелика й чаклунки,
І таємниця їх розмов.

27.06.2019 р.


Рецензии