***

Відкриті люди – щасливі люди
Їм посміхається серпанок
Відкриті люди проходять всюди
І навіть з темряві у Ранок
Для них  не варто плести інтриги
Напосідати на сумління
Їм не важливі всі пересуди
А зброя їхня  - це уміння
Душею думать , не здаватись
Перед неправдою чи злістю
Із підлотОю розминатись
Приймати , як навмисне дійство
Іще відкритим людям складно
В собі відкрити переваги
Розповідать про них докладно
Душі вимірюють все вАги


Рецензии