Къван туш

Зи рикl къван туш цла авай,
Рахан тийиз, дар хьана хьи!
Чlур хьай кlвал туш ацахьнавай,
Кас амачир,вар хьана хьи!

Садбур хайи,садбур тахай,
Вилерал накъвар хьана хьи!
Эхна гафар вуна лагьай,
Мефтlедкай нагъвар хьана хьи!

Гъилерни зи хьанва какур,
Кек ягъайди сар хьана хьи!
Рикlиз тlарна,ханва хатур,
Лагьай гафар гар хьана хьи!

Сивевай мез рахаз-рахаз,
Такурла рикl тlар хьана хьи!
Вахтар фена акваз-такваз,
Кьилел къвайид хар хьана хьи!


Рецензии