Розмова неба i землi

Розмова неба і землі…
Блискавка і грім,веселка й хмари.
Мов на пташиному крилі,
Кудись віднеслися стожари.

Про що розмову ж бо  веде
Земля із небом наодинці?
А поміж ним постає
Веселка в семиколірній ряднинці.

Про що розмова ж  бо у них,
І що диктуть громовиці?
У той момент і вітер стих,
І запалали блискавиці.

Про що розмова в них  щораз
Сувора,грізна , непривітна?
Та з злості вдарив грім не раз,
Й зника  веселка вже тендітна.

Про що розмову ж  бо ведуть -
Ніколи нам це не дізнатись.
А хмари чорні  розійдуть,
І небо  буде усміхатись.

21.06.2019 р.


Рецензии