***

Ды...я б пабегла на край свету!
Туды дзе сонца, дзе святло,
Дзе нет ні гора, нет і цемры,
Дзе так цяпло, дзе так лягко...

Ды толькі нет таго сусвету,
Які б сумеў душу сагрэць.
Поперш, у нутры сябе павінны,
Цяпло любоўю  і дабром ўзрасціць...


Рецензии