Коли небо на землю упало

Коли небо на  землю  упало
І льоном постало воно,
Одразу про  льон заспівало,
Й про ткане із льону рядно.

Коли небо на землю упало,
Й простяглось,немов синяя гладь.
Розквітало щораз , розквітало,
Поки коники в гладі  тій  сплять.

Коли небо на землю упало
Й захотіло ще  більш простягтись,
То навіть само не  чекало,
Що над ним ще одна синя вись.

Коли небо на землю упало,
Й очей аж не мож відвести,
Красою  усіх чарувало,
Й вінок захотілось  плести.

Коли небо на землю  упало,
Й воно –не  воно…Чи то льон?
До душі воно  дуже припало,
Й це  дійсність була , а не сон.

23.06.2019 р.


Рецензии