Русалчинi днi

Посеред липня
Посеред щедрого
Запахло сіном
Запахло жнивом...
А у ромашках
У платті білому
Ганя дівчиськом
Веселе літо...
Вінок із маків
Очі волошкові
Співає пісень
Грається дощиком
Ластівкою стрiмко
У небі лине...
Вінок заквітчаний
Дівчатам вдіне
У ніч Купавину
Зігріє серце
Кохання квітку
Хтось зірве вперше
І подарує душі натхнення
З'єднає давнє
І сьогодення...


Рецензии