Хьана

Хупl кlанда заз чи лезги халкь
Гьар дережа кьакьан хьана!
Адахъ вири дамахардай
Экуь,азгар пакам хьана...
Я эллер,куьн килиг гила
Гьихьтин чаз са макъам хьана-
Шарвилидин мярекатдик
"Яних Керем" макьам хьана...


Рецензии