Мрия кризь рожеви окуляры

                Я рожеві окуляри не знімаю.
                Юлія тимошенко.
                (З інтерв*ю по телебаченню після
                президентських виборів у 2019р).


       Мрія крізь рожеві окуляри
   
   В мене мрія від недавніх пір з*явилась.
   Я рожеві окуляри одягла,
   Розгорнула свої спущені вітрила
   І на всіх парах до мрії попливла.

   З чим зіткнуся я в дорозі - хто ж це знає.
   Та велике буде видно лиш здаля.
   Тільки віра на плаву мене тримає.
   Лиш надія мою віру окриля.

   Чи знайду я свою мрію, чи прогавлю?
   Чи тернистий, чи безхмарний буде путь?
   Я рожеві окуляри не знімаю.
   Хай вони мене до мрії приведуть.
   2019р.
 


Рецензии