***

Як той цунамі невпинний
Ввірвався ти в моє життя
І хто із нас у цьому винний
Що ти змінив моє буття?

Я млію, бачиш, я тону
І серце моє тріпоче...
Я в своєму світі живу!
Так ні - до тебе хочу

На себе сильно я сварюсь -
Бо з тобою ми не пара
Я від тебе геть відвернусь!
Це напевно жарт сансари

Я втратила розум зовсім
Спокою в Бога благаю
Чую твій голос звідусіль
Напевно тебе кохаю

Не знаю нащо мені це
Адже й так було все ок.
Піймались ми в якесь кільце
А зверху ще й якийсь замок.


Рецензии