Технологiяжиття

Тендітна насіннина гігабайти
Вміщає інформації про те,
Яку рослина форму буде мати,
Яка із неї квітка розцвіте.
Чи будуть пелюстки рожеві, сині,
Які за смаком визріють плоди, -
Закладено маленькому насінні
Божественне призначення - рости.
Нове життя розвинеться з клітини,
А в ній і колір шкіри і очей,
Та навіть хист майбутньої людини, -
Чи виросте Шекспір, чи Галілей.
Якою буде постать, зріст. Важливо
Що все вміщає наше ДНК.
Хіба ж не величезне то є диво?
Хіба ж то не божествена рука?
Вражають нас компьютерні програми,
Всі бездротові способи зв'язку,
А поміж тим ми дивовижні самі!
Природа має техніку таку,
Складнішу всіх досягнень інтернету
Та глибшу за сучасні здобуття,-
Наповнює і всесвіт і планету
Велична технологія життя!


Рецензии