Думки

Знов прокинувся вночі,
ніби й очі не стуляв.
А в голові одні думки,
одна другу переклика.
Хто знає, може там в кінці,
на стороні других світів.
Обіймемось і назавжди,
підемо разом в даль.
Хто знає, може ми,
більш не побачимось ніколи.
Хтось в небеса сягне як птах,
а інший упаде до долу.
Хто знає, може ми, це як одне.
І душі наші тільки пазл.
Там в кінці, на стороні других світів,
давай складімо його разом.


Рецензии