Украинский Гарик 686

Український Ґарик 686


За мотивами І. Губермана

Потішно ми все-таки жИли:
душі чистоту поважали,
правдиво і чесно служили
брудній і брехливій державі.


   Владислав Красса
"Тисяча із Хвостиком".


Рецензии