Те, що руйнуe кордони особистостi

Внутрішні сили, які руйнують кордони особистості.
Образи:
На самого себе – формує хвороби фізичного тіла.
На матір – формує хвороби Душі.
На батька – формує хвороби Духа.
На сина – формує генетичні хвороби і проблеми Духовності.
На дочку – формує генетичні хвороби і проблеми Душі.
На чоловіка (дружину) – Долю руйнує.
На Долю – руйнує майбутнє роду.
На людину чоловічої статі – створюються проблеми в комунікаційній сфері.
На людину жіночої статі – створюються проблеми в комунікаційній сфері.
На сестру – створює проблеми по жіночій лінії роду.
На брата – створює проблеми по чоловічій лінії роду.
На життя – образа на Бога.
На смерть – руйнує життя.

Енергетичні ніші невидимого світу, в які людина може потрапити і жити їхні позиції, нехтуючи особистими інтересами.
Ніші:
сутностей,
світу темряви,
світу зла людського
основ життя в житті,
догм і вірувань,
перешкод,
слів,
думок,
бажань,
надій,
мрій,
брехні,
хвороб.

Зовнішні сили, які руйнують кордони особистості.

Образа:
на релігію.
на сусіда.
на політика.
на брехуна.
на спеціаліста магічних знань.
на ворога, котрий руйнує устрій держави ззовні.
на пана Міліонера)
на ворожі сили, які руйнують державний устрій з середини
на роботодавця
на державу, в котрій живеш.
на людину, у котрої відсутні критерії гідності людської.
на вчителів та тих, хто зауваження зробив.

Сили руйнації особистості.

Брехня.
Ворожнеча.
Напівправда, з якої витікає осуд.
Ненависть.
Мстивість.
ЗМІ, та брехня для створення думки.
Магічні маніпуляції.
25 й кадр, та вплив через Інтернет простір.
Інформаційна війна.
Війна і всі її форми та прояви.
Шантаж.
Вплив на свідомість та підсвідомість сучасними методами.
Фільми та програми, які можуть тримати в залежності людину.
Залежності.
Зрада.
Диявол.
Демони.
Дідьки.
Лярви, та інші жителі невидимого світу.
Зв’язок зі світом мертвих.
Та інші.


Рецензии