Експромт Тетян Бабенко на День народження

З Днем народження, сусідко!
Щастя, миру і добра!
Такі дні бувають рідко,
За них випити пора.
Наливай, Тетянко, келих
Повний гарного вина.
Я бажаю днів веселих
І здоровячка сповна.
Хай Господь оберігає
І відводить хай біду.
Дружба нас нехай єднає.
Жди, сусідонько! Я йду!!!

       27 червня 2019 року.


Рецензии