трава

зоріє,
вітер шало шепче гами в небо,
заголубилась поміж хмар розхристана,
роз'ятреная  вись,
здичавіле, непрошене,
побаченням збагачене, проміння
сіє поміж нас свій жар тепла пекучого,
чекаємо схололості,
дощами щедрозрошення,
свіжодихання,
нескошенії трави не запрошені
у світ для всіх,
хитаються спустошені,
нахилені, скуйовджені,
очікуючи терпкого кінця
на лезі косаря,
що жне саме життя смарагдове,
у небуття скидаючи чуби

19:19
27.06.19


Рецензии