Александр!

               Сашуня, ку драгосте ын зиуа та де наштере
      ***
Вэ дореск юбире маре
Ка’н повешть, ымпэрэтешть
Куркубеулуй кулоаре
Аментире кэ трэешть

Сэ трэиць ку букурие
Ынцелес ши минунат
Ши фиичеле сэ кряскэ
Ын феричире,  луминат

Александру + Виктория
Драгосте ку адевэрат
Ноуэ вяцэ дэруитэ
Фрумусеця аць адунат

Дария ши Александра
Флоричеле скумне’н зорь
Стелеле ын черурь’налте
Вяца о фаче ку флорь
***
                27 июня 2019г.


Рецензии