Life is like a flower

Life is like a flower,
it will bloom many years ...
But if you trust
to their own youthful joy of life …

Life is like a fountain.
We hope for the best ...
Life is beautiful,
If we do the best
we can for humanity …

Жизнь как фонтан.
Надеемся на лучшее ...
Жизнь прекрасна,
Если мы сделаем все возможное
мы можем для человечества ...
Жизнь похожа на цветок,
это будет цвести много лет ...
Но если вы доверяете
к своей юной радости жизни ...


Рецензии