На канiкули в село

Пролунав останній дзвоник
і настало літо.
У село до баби з дідом
завтра я поїду.

Там червоні помідори,
гарбузи пузаті,
кавунів ще цілі гори,
соняхи цибаті.

Тепле молоко у глеку
й пиріжки із печі.
Річка допоможе спеку
пережить малечі.

В ній клює плотва, тараня,
карасі в сметані.
У дворі є калабаня
й хитрий кіт в чулані.

Ще під лісом там криниця
з журавлем дзьобатим.
Доженуть мене сестриця
з мамою і татом.

27.06.2019


Рецензии